WELKOM OP ONZE BLOG

PIVOT-deursystemen

PIVOT-deursystemen

De moderne bouw is rijk aan moderne, atypische oplossingen die tot doel hebben om het gebruik van bepaalde ruimten of onderdelen ervan te faciliteren en ook de esthetiek van het interieur naar een hoger plan te tillen. Eén van zulke innovatieve producten op het gebied van architectuur en afwerking is het deursysteem PIVOT. Wat moet je hierover weten en wat houdt dit in?

LEES VERDER
Aluminium-gevels

ALUMINIUM GEVELS – GLAZEN WANDEN. WELKE SOORTEN ZIJN ER? WAT MOET JE KIEZEN?

De beste manier voor het creëren van een representatieve gevel is het gebruik van aluminium componenten. Deze verschaffen lichtheid, scheiden het interieur van lawaai buiten, zijn uitermate geschikt voor thermomodernisatie en bieden enorme constructiemogelijkheden. Aluminium gevelsystemen zijn de toekomst van de commerciële bouw en een technologische reuzensprong vooruit. Waarom is nu juist deze ontwerpwijze voor gevels zo’n goed idee? Zorgen oplossingen uit aluminium voor meer esthetiek? Daar kom je achter als je ons artikel leest.

LEES VERDER
Hoekramen

Hoekramen – hoe maak je een keuze?

Steeds meer gebouwen zijn voorzien van hoekramen. Dit zorgt voor een betere verlichting van de kamers binnen, en maakt ook deel uit van een moderne …

LEES VERDER

Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.