PIVOT-deursystemen

PIVOT-deursystemen – een moderne oplossing voor de veeleisende klant

Wat is het PIVOT-deursysteem?

PIVOT is een modern deursysteem dat ondanks zijn relatief korte aanwezigheid op de markt al vele harten heeft veroverd. PIVOT wordt vooral gekenmerkt door een verschoven ondersteunende as, waarmee taatsdeuren en half pivoterende deuren in moderne stijl kunnen worden verkregen.

De naam van het systeem is afgeleid van 'pivoteren’, wat de belangrijkste en meest karakteristieke eigenschap van deze deur onderstreept.

1.
PIVOT-masterline-8

PIVOT- Masterline 8

Toepassing van PIVOT-systemen

PIVOT taatsdeuren en half pivoterende deuren zijn zowel een esthetisch als een praktisch antwoord op de toenemende en ontwikkelende behoeften van de moderne consument in de bouw en architectuur. Deze deuren functioneren uitstekend als centraal element van moderne projecten, zowel in particuliere woningbouw als op openbare locaties. Dankzij de bijzondere constructies en buitengewone deurafmetingen is PIVOT uitermate geschikt voor grote constructies die zijn afgewerkt met grote beglazingen of imponerende, willekeurige paneelpatronen en decoraties.

De belangrijkste voordelen van het PIVOT-systeem

Deuren volgens het PIVOT-systeem zijn vooral uniek door de originele oplossing. Ze worden gekenmerkt door een uniek karakter dat in het oog springt en op bijzondere wijze de stijl van iedere constructie of ruimte benadrukt. Bovendien zijn de constructies van deze deuren meestal veel groter dan normaal. De grote, solide en stevige deuren, die tot wel 2×4 m groot kunnen zijn, bieden een geheel nieuw scala aan de meest uiteenlopende mogelijkheden. Zo kun je probleemloos bijna elk soort bekleding en constructie boven de deur aanbrengen, van glas tot steen en metaal. Moderne PIVOT-taatsdeuren bieden nieuwe mogelijkheden voor zowel de constructie als esthetiek van de gevel en het interieur. Ze passen uitstekend binnen moderne vormgeving, ook in een strakke, industriële stijl.

Het PIVOT-systeem is een zorgvuldig afgewerkte en geteste oplossing die het interieur en zijn bewoners doeltreffend beschermt tegen wind, kou en lawaai. Ondanks het indrukwekkende gewicht tot wel 500 kilogram zijn deze deuren buitengewoon simpel en veilig in gebruik doordat ze heel vloeiend en licht open en dicht gaan.

pivot-reynaers

PIVOT-deuren in twee systemen

Om tegemoet te komen aan de toenemende behoeften van de markt en de consument, produceert Profal Aluminium de moderne PIVOT-deursystemen in twee varianten: Aliplast en Reynaers. De deuren worden met grote aandacht en zorgvuldigheid vervaardigd in moderne centra zodat onze producten voor de volle honderd procent voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers. Wij werken de systemen vervolgens af op basis van de individuele behoeften en verwachtingen van de besteller, in een willekeurig patroon dat door ons wordt uitgesneden met professionele CNC-machines.

CONTACT

MET ONZE VERTEGENWOORDIGER


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.