vs600-aliplast

VS600

VS600

VS600 is een verticaal schuivend aluminium raam. Het systeem is voorzien van een aandrijving die in het profiel verborgen zit en waarmee de vleugel verticaal kan worden geschoven. De toepassing van verticaal schuivende ramen zorgt voor maximale ruimtebesparing.

INBOUWDIEPTE131mm
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL66mm
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE91MM
UWVANAF 1,6 W/M2K
WATERDICHTHEID KLASSEKLASSE 7A (300PA)
LUCHTDOORLATENDHEIDKLASSE 5 (200PA)
WINDBESTENDIGHEIDKLASSE A4

 

 

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.

 


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.