ultraglide-aliplast-HS-SCHUIFDEUREN

ULTRAGLIDE

ULTRAGLIDE

Hefschuifdeuren met het systeem ULTRAGLIDE vormen een schuifconstructie voor in de woningbouw. Het systeem is aangepast aan de allernieuwste eisen op het gebied van thermo-isolatie, esthetiek en veiligheid. Het systeem is beschikbaar met: – lage drempel – hoekoplossing 90° MONORAIL.

INBOUWDIEPTE153MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL 147MM
MIDDENSTIJL 125MM (smalle stijl 45mm)
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT400KG
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE14-52mm
HET SYSTEEM IS BESCHIKBAAR IN 3 VARIANTENmet een, twee of drie rails
UWvanaf 1.13 W/m2K
LUCHTDOORLATENDHEIDklasse 4
WATERDICHTHEID9A (600 Pa)
WINDBESTENDIGHEIDklasse b5 (1600 Pa)

 

 

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.