REYNAERS-SL38-CLASSIC

SLIMLINE 38 CLASSIC

SlimLine 38 CLASSIC

Slim Line 38 is een raam-deursysteem met uitstekende isolatie die elegantie en comfort verenigt in een unieke stijl. Dankzij de buitengewoon slanke profielen met een stalen uiterlijk is dit een geweldige oplossing voor moderne architectuur en renovatie van stalen ramen, waarvan de originele constructie behouden blijft terwijl de thermische eigenschappen worden verbeterd.

Het systeem SL 38 is beschikbaar in drie minimalistische ontwerpvarianten: Classic, Ferro en Cubic, voor ideale afstemming op de architectuur van het gebouw.

INBOUWDIEPTE KOZIJN99MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL72MM
SASAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL111MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE16-55MM
UWvanaf 1,4 W/m2K
WATERDICHTHEID9A (600Pa)
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4 (600Pa)
WINDBESTENDIGHEIDC3 (1200PA)

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.