panorama-aliplast

PANORAMA

PANORAMA

PANORAMA aluminiumdeuren zijn bedoeld voor het creëren van harmonicadeuren, die ideaal zijn voor brede, open doorgangen met panoramische uitzichten.

Er kan worden gekozen uit twee soorten drempelsystemen: een systeem met platte drempel en borstelafdichting of een dichte drempel op basis van een volledig kozijn rond het hele terrasraam.

Nieuw geïntegreerd beslag: een scharnier met wagen onder, scharnier met vanger en lage klinken voor een betere functionaliteit. De afmetingen van de constructie van de harmonicadeuren worden zo tegelijkertijd verkleind. De geminimaliseerde visuele breedte van het in dit systeem gebruikte profiel geeft een lichtvoetig effect.

Het systeem is beschikbaar in een variant met verhoogde thermo-isolatie – PANORAMA i+ dankzij toepassing van aanvullende thermische inzetstukken rond de omtrek en tussen de afstandhouders van de deurvleugel en de kozijnen.

MAXIMALE VLEUGELHOOGTE2500MM
MAXIMALE VLEUGELBREEDTE1000MM
TOTALE PROFIELDIEPTE74,5MM
TOTALE VLEUGELDIEPTE74,5MM
MIN. BEGLAZINGSDIKTE16MM
MAX. BEGLAZINGSDIKTE50MM
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT100kg
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasa 2
WATERDICHTHEIDKlasa A E1050
WINDBESTENDIGHEIDC1 (400 Pa)
THERMO-ISOLATIE1,33 W/m²K

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.