DECALU 88 FOLDING DOORS

DECALU 88 FOLDING DOORS

Decalu 88 FOLDING DOORS aluminium harmonicadeuren zijn ideaal voor mensen die prijs stellen op een panoramisch uitzicht. Bij mooi weer geniet je dankzij harmonicadeuren van onbegrensd contact met het terras, de tuin of het zwembad, terwijl je op natte dagen verzekerd bent van een betrouwbare afscheiding.

MAXIMALE VLEUGELHOOGTE1900MM < VH < 3000MM
MAXIMALE VLEUGELBREEDTE750mm < VB < 1200mm
TOTALE PROFIELDIEPTE88MM
TOTALE VLEUGELDIEPTE97MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL106MM
MIN. BEGLAZINGSDIKTE6MM
MAX. BEGLAZINGSDIKTE63MM
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT150KG
TMM LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4 (600 Pa)
WATERDICHTHEID450 Pa
WINDBESTENDIGHEIDKlasse C2
THERMO-ISOLATIE0,9 W/m²K
DREMPELoptionele lage drempel 30mm

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.