DECALU 163 SLIDE

DECALU 163 SLIDE

Hefschuifdeuren met het systeem Decalu 163 SLIDE hebben elegante en buitengewoon slanke kozijn- en vleugelprofielen in combinatie met enorme glasbladen, voor maximale verlichting van het interieur. De volledige zichtbare breedte van de stijl is slechts 73mm. HS Decalu 163 SLIDE is ook beschikbaar met smalle stijl van 53 mm.

INBOUWDIEPTE163MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL 135MM (met lage drempel 100mm)
MIDDENSTIJL 73MM (smalle stijl 53mm)
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT400KG
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE18-58mm
HET SYSTEEM IS BESCHIKBAAR IN 3 VARIANTENmet een, twee of drie rails
UWvanaf 0,8 W/m2K
LUCHTDOORLATENDHEIDklasse 3
WATERDICHTHEIDklasse 9A
WINDBESTENDIGHEIDklasse C2

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.