DECALU-110-STEEL

DECALU 110 STEEL

DECALU 110 STEEL

DECALU 110 STEEL met de beste thermische en akoestische parameters is geïnspireerd door ramen in industriële stijl. Decalu 110 STEEL aluminium ramen passen perfect bij een industriële architectuur, bijvoorbeeld van een oude bakstenen fabriek of nieuw pand met klinkergevel. De imitatie van stalen ramen is daarnaast ideaal voor moderne woningbouw en renovatie van bestaande gebouwen.

INBOUWDIEPTE110MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL83MM
SAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL110MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE62MM
UWvanaf 0,7 W/m2K
WATERDICHTHEID2250Pa
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4

 

DECALU 110 STEEL

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.