CS-77-FUNCTIONAL-reynaers

CS 77 FUNCTIONAL

CS 77 FUNCTIONAL

Concept System 77 (CS 77) is een universeel en uitstekend geïsoleerd systeem dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van thermo-isolatie, stabiliteit en veiligheid Het is de ideale oplossing voor grote en veeleisende projecten waarin de verhouding tussen de kosten en kwaliteit van de technische parameters een essentiële kwestie is.

INBOUWDIEPTE KOZIJN68MM
INBOUWDIEPTE VLEUGEL77MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL89MM
SASAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL144MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE4-52MM
UWvanaf 1,2 W/m2K
WATERDICHTHEID9A (600Pa)
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4 (600Pa)
WINDBESTENDIGHEIDC3 (1200PA)

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.