CP155 LS-reynaers

CP155 LS

CP155 LS

De Concept Patio 155 deur is een geïsoleerd schuif- en hefschuifsysteem waarmee enorme glazen oppervlakken kunnen worden gecreëerd voor nog meer comfort. Het nieuwe CP 155 systeem kan een verhoogd thermo-isolatieniveau hebben (High Insulation, HI) waarmee het ideaal is voor de energiezuinige bouw. De speciale enkelrailvariant CP 155 voldoet zelfs aan de normen van Swiss Minergie®.

Het systeem CP 155 is verkrijgbaar met verschillende openingsvarianten. Het model met verlaagde drempel is een oplossing die de toegang tot gebouwen bevordert. Ook kan worden gekozen voor een model met automatische opening, voor nog meer gebruikscomfort.

Met dit systeem kunnen glazen deuren met grote afmetingen en een gewicht tot 400 kg worden geconstrueerd. Ook de prachtige, minimalistische middensectie is niet onbelangrijk. Bovendien beschikt het systeem CP 155 over anti-inbraakklasse 2.

INBOUWDIEPTE 155MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL154MM (met lage drempel 114 mm)
MIDDENSTIJL115MM (smalle stijl 50mm)
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE4-52 MM
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT400KG
MAXIMALE VLEUGELHOOGTE3,5M
DREMPELoptionele lage drempel 20mm
HET SYSTEEM IS BESCHIKBAAR IN 3 VARIANTENmet een, twee or drie rails
UWUf ≥ 1.07 W/m2K
LUCHTDOORLATENDHEIDklasse 4 (600 Pa)
WATERDICHTHEIDE900 (900 Pa)
WINDBESTENDIGHEIDklasse C4 (1600 Pa)

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.