CP130-LS-reynaers

CP130 LS

CP130 LS

Het moderne schuifdeur- en hefschuifdeursysteem CP130 biedt een breed spectrum aan mogelijkheden en tegelijkertijd goede constructieparameters. Geoptimaliseerde drempeloplossingen, een verhoogde isolatiecoëfficiënt tot 2,78 W/m2K en
de mogelijkheid tot gebruik van dikke beglazing met een gewicht tot 300 kg onderstrepen het moderne karakter van CP 130.

INBOUWDIEPTE139MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL 125MM (met lage drempel 114mm)
MIDDENSTIJL 98MM (smalle stijl 50mm)
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT300KG
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE4-43mm
HET SYSTEEM IS BESCHIKBAAR IN 3 VARIANTENmet een, twee of drie rails
UWuf ≥ 2.78 W/m2k
LUCHTDOORLATENDHEIDklasse 4
WATERDICHTHEIDE750 (750 Pa)
WINDBESTENDIGHEIDklasse B5 (2000 Pa)

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.