cf-77-reynaers-HS-SCHUIFDEUREN

CF 77

CF 77

Concept Folding 77 is een combinatie van een hoog isolatieniveau, maximale doorlating van zonlicht en een spetterend uiterlijk. Deze bijzonder vouwdeur kan het interieur met de buitenwereld verbinden en neemt daarbij maar weinig plek in. De beschikbare modellen gaan op verschillende manieren open, zowel naar binnen als naar buiten, zodat wij elke klant tevreden kunnen stellen. Behalve met standaard onderdelen kan de CF 77 harmonicadeur worden vervaardigd met hoofddeur, waarbij de eerste vleugel dient als toegangsdeur, ongeacht de overige vouwbare vleugels.

MAXIMALE VLEUGELHOOGTE3000MM
MAXIMALE VLEUGELBREEDTE1200mm
TOTALE PROFIELDIEPTE77MM
TOTALE VLEUGELDIEPTE77MM
MIN. BEGLAZINGSDIKTE6MM
MAX. BEGLAZINGSDIKTE63MM
MAXIMAAL VLEUGELGEWICHT120KG
TMM LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4 (600 Pa)
WATERDICHTHEID9A (600 Pa)
WINDBESTENDIGHEIDC3 (1200 Pa)
THERMO-ISOLATIE2,25 W/m²K

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.